Många nya medlemmar

Det är glädjande att konstatera att vi idag har cirka 1300 medlemmar i Skogshistoriska Sällskapet. Det är den högsta siffran sedan starten för 26 år sedan. Skogshistoria ligger i tiden och vi arbetar målmedvetet för att vi ska bli fler. Möjligheterna är goda. Med vår nya webbsida ökar möjligheterna att nå alla dem som ännu inte känner till oss. Bara en sån sak som att det bland de 330 000 privata skogsägarna i landet finns många med ett genuint intresse för skogens historia.

Så hanterar vi vårt medlemsregister

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny dataskyddslag som började gälla inom EU den 25 maj 2018. GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen (PUL) och gäller även ideella föreningar som Skogshistoriska Sällskapet.

Internt finns ett digitalt medlemsregister som innehåller namn och postadress samt oftast också telefonnummer och/eller e-postadress. Det används för distributionen av Tidender, årsskrift och annan information. Vi registrerar inte födelsedatum eller personnummer.

På webbsidan finns ett medlemsregister som enbart innehåller namn och bostadsort. Det är enbart tillgängligt för medlemmarna i Skogshistoriska Sällskapet efter inloggning.

Uppgifter om den som utträder ur föreningen raderas senast efter 3 månader.

Om du samtycker till denna form av register behöver du inte göra något. Om du har frågor är du välkommen att kontakta vår kassör Bengt Stenerås: bengt.steneras@tele2.se eller 070-391 67 88.

Tidender Arkiv

Som medlem i Skogshistoriska Sällskapet får du tidningen Skogshistoriska Tidender, som kommer ut med fyra nummer per år, och en årsskrift med längre artiklar. Medlemmar har även möjlighet att läsa tidigare utgivna publikationer här på hemsidan.

Logga in för att öppna tidningarna som PDF.

2018

 • 2017

 • 2016

 • 2015

 • 2014

 • Välkommen som medlem

  Vi lyfter fram den svenska skogshistorien och tar vara på minnen från dem som varit verksamma i skogen. Ju fler vi blir desto mer kan vi uträtta.

  Läs mer och anmäl dig här!

  Ja, jag är intresserad

  Till månad

  December, 2018

  mån

  tis

  ons

  tors

  fre

  lör

  sön

  -

  -

  -

  -

  -

  1

  2

  3

  4

  5

  6

  7

  8

  9

  10

  11

  12

  13

  14

  15

  16

  17

  18

  19

  20

  21

  22

  23

  24

  25

  26

  27

  28

  29

  30

  31

  Inga evenemang

   
   

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng