Årsstämma och exkursion i Skåne

20marHeldag21Årsstämma och exkursion i Skåne"Då skogen kom till Alnarp"(Heldag) Sundsvägen 3, 234 56 Alnarp

Information

I år (2024) förläggs årsstämman till SLU i Alnarp. SLU har haft många jubileer under det år som gått – både Riksskogstaxeringen och försöksparkerna fyllde 100 år. Skogsvetenskapen i Alnarp fyller också år – 35 stycken! På årsstämmodagen får vi träffa företrädare för Institutionen för sydsvensk skogsvetenskap i Alnarp och höra mer om dess historia genom Pär Fornling, som har skrivit boken ”Då skogen kom till Alnarp”. Dagen innan bjuds vi på exkursion i landskapslaboratoriet i Snogeholm.

Program:

Onsdag 20 mars: Snogeholms landskapslaboratorium under ledning av professor emeritus Pelle Gemmel, Gudmund Vollbrecht och Emma Holmström. Start klockan 10. Avslutning senast 15.30.

Torsdag 21 mars: Start klockan 10 i Alnarp med presentation av verksamheten av Magnus Löf samt en historisk betraktelse ”Då skogen kom till Alnarp” av Pär Fornling. Därefter årsstämma, följt av lunch och en guidad tur i Alnarps arboretum under ledning av Pelle Gemmel.

Kostnad:

Årsstämman, inklusive lunch, är kostnadsfri för medlemmar. För exkursionen 20 mars tas sedvanlig exkursionsavgift ut (kommer att fastställas). Mer information kommer i samband med att Tidender nr 1 kommer ut.

Anmälan till båda eller en av dagarna görs till Mats Hannerz, mats.hannerz@silvinformation.se.

Tid

Mars 20 (Onsdag) - 21 (Torsdag)

Plats

Alnarp

Sundsvägen 3, 234 56 Alnarp

Kommentarer inaktiverade.

 
 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng