Artiklar i Skogshistoriska Sällskapets Tidender

Tidskriften Tidender har utkommit med upp till fyra nummer per år ända sedan 1995. Artiklarna i denna tidskrift har blivit en guldgruva av skogshistorisk kunskap. Här kommer vi att tillgängliggöra tidigare publicerade artiklar så att de blir lättlästa och sökbara. Till varje artikel finns länk till det nummer av Tidender där artikeln publicerades. Där kan fler bilder (och bilder i bättre kvalitet) och annan information knuten till artikeln hittas.

Arbetet startar våren 2021 och kommer att fortsätta tills en större del av artiklarna finns på plats. Parallellt finns artiklar från Skogshistoriska Sällskapets Årsskrift sökbara på hemsidan. Artiklarna är normalt lite längre i årsskriften och kortare och mer populariserade i Tidender. Välkomna att läsa!

Sök artiklar
Artikelkategorier
 
 
 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng