Kulturreservatet Stensjö by

12apr09:0015:00Kulturreservatet Stensjö byEtt arrangemang av Smålands skogsvårdsförbund09:00 - 15:00(GMT+02:00)

Information

Skogshistoriska Sällskapet har bjudits in att delta i en träff med Smålands skogsvårdsförbund på kulturreservatet Stensjö by norr om Oskarshamn. Stensjö by är en oskiftad by med bebyggelse från 1700- och 1800-talen. Reservatet, som ägs av Vitterhetsakademien, ger en fin bild av ett landskap som en gång fanns. Gårdarna och utmarkerna sköts så att de ska återspegla det brukande som gällde för över 100 år sedan.

Dagen börjar med samling klockan 9, och efter välkomsthälsning görs en rundvandring i byn och skogen runt den, inklusive museibesök. Lunchen äts i Oskarshamn och följs av Smålands skogsvårdsförbunds årsmöte.

Ladda ned programmet och inbjudan.

Anmäl deltagande till janfransson547@gmail.com

Frågor om Skogshistoriska Sällskapets deltagande besvaras av Carl-Gustaf Liderfelt, som deltar som representant vid mötet. cg.liderfelt@gmail.com, 070-293 03 76

Tid

(Onsdag) 09:00 - 15:00(GMT+02:00)

Plats

Stensjö by

Other Events

Kommentarer inaktiverade.

 
 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng